Anatolia Foliar

ANATOLIA FOLIAR

Bitkisel Menşeli Sıvı Organik Gübre

Garanti Edilen İçerik
Organik Madde % 30
Toplam Azot % 5
Üre Azotu % 3
Organik Azot % 2
Suda çözünür Potasyum Oksit K2O % 5

Kullanımı :

• Sera bitkilerinde topraktan 1 It /da, dozajların da dikimden 7-10 gün sonra başlayarak, çiçeklenme ve meyve tutumu dönemlerinde olmak üzere ihtiyaca bağlı olarak 3-5 kez uygulanır.

• Açık alan sebzeciliğinde 1 ton suya 2-3 It. gelecek şekilde yapraktan, dikim sonrası, çiçeklenme, ilk meyve tutumu ve meyve olgunlaşma dönemlerinde 4-5 kez uygulanmalıdır.

• Fideliklerde 350-400 cc/100 It. su dozajında topraktan uygulanır. Çiçeklerde ve süs bitkilerinde 2-3 It/da kökten, tarla bitkilerinde ve meyve ağaçlarında 1 ton suya 2-3 litre dozajlarında uygulama yapılmalıdır.



Ürün Uygulama Dönemi Uygulama Dozu
Yapraktan Topraktan
Sebzeler (Domates, Hıyar, Patlıcan, Biber vb.) fide dönemi 200 cc/100 lt suya 1 lt dekara
çiçeklenme dönemi 200 cc/100 lt suya 1 lt dekara
meyve tutum dönemi 200 cc/100 lt suya 1 lt dekara
Sert Çekirdekliler (Kiraz, Vişne, Kayısı vb.) pembe tomurcuk dönemi 150 cc/100 lt suya 2.5 lt dekara
çiçeklenme dönemi 150cc/100 lt suya su verilmez
meyve çağla dönemi 150cc/100 lt suya 2.5 lt dekara
Yumuşak Çekirdekliler (Elma, Armut, Ayva vb.) tomurcuk dönemi 150cc/100 lt suya 2.5 lt dekara
çiçeklenme dönemi 150cc/100 lt suya 2.5 lt dekara
meyve çağla dönemi 150cc/100 lt suya 2.5 lt dekara
Hububat (Arpa, Buğday, Mısır vb.) kardeşlenme dönemi 100 cc/dekara  
sapa kalkma dönemi 100cc/dekara  
süt olum dönemi 100cc/dekara