Anatolia Cu

ANATOLIA CU

Bakırlı Gübre Çözeltisi

Garanti Edilen İçerik
Suda Çöz. Bakır (Cu) %6
  • Anatolia Cu tüm bitkilerde rahatlıkla kullanılabilir. Yapraktan uygulamalarda kesinlikle meyve ve yaprakta leke bırakmaz. • Hem kökten hem yapraktan kolayca ve hızla emilir. Hastalıklara karşı direnç sağlar.
  • Hastalıkta uygulanması halinde doğrudan etki gösterir.
  • Klorofil oluşumuna yardımcı olur dolayısıyla fotosentezi hızlandırır. Çiçeklenmeye, meyve gelişimine, bitki gelişimine katkıda bulunur. • Sistemik çalışır, ulaştığı bölgelerde hızla etkisini gösterir. Rezidü oluşturmaz.

KULLANIM ALANI ŞEKLİ ve MİKTARI

Sebze, meyve ve süs bitkilerinde bitkinin çeşidi, dönemi ve bakır ihtiyacına bağlı olarak yapraktan 100 litre suya 100-200 cc, Toprak uygulamalarında ise damlama sulama yöntemiyle 500 cc - 1 lt miktarında uygulanmalıdır.



Ürün Uygulama Dönemi Uygulama Dozu
Yapraktan Topraktan
Sebzeler (Domates, Hıyar, Patlıcan, Biber vb.) fide dönemi 100cc/100lt suya 1lt /dekar
meyve tutumu 100cc/100lt suya 1lt /dekar
meyve büyüme dönemi 100cc/100lt suya 1lt /dekar
Sert Çekirdekliler (Kiraz, Vişne, Kayısı vb.) meyve gözleri kabarmadan 100cc/100lt suya 2lt /dekara
meyve çağla dönemi 100cc/100lt suya  
hasat sonu 250cc/100ltsuya  
Yumuşak Çekirdekliler (Elma, Armut, Ayva vb.) meyve gözleri kabarmadan 100cc/100lt suya 2lt /dekara
meyve çağla dönemi 100cc/100lt suya  
hasat sonu 250cc/100ltsuya  
Hububat (Arpa, Buğday, Mısır vb.) uygulama yok